ekskæreste brevkasse

Kære Ninna.

Jeg er i et dilemma med min kæreste og hans ekskæreste

 

Han er i en vennegruppe, hvor hans ekskæreste er med.

Dette har aldrig været et problem for mig, indtil jeg mødte hende.
Første gang jeg møder hende er med min kæreste og hans venner.
Hun hilser pænt og venligt. Den næste sætning hun siger til mig er, at alle i deres vennegruppe har været sammen på kryds og tværs, og at hun har været sammen med min kæreste “no shit, når det er din eks?”.

Efterfølgende omtaler hun mig i selskabet som “hende der, hvad er det nu, hun hedder” – flere gange, på trods af, at hun lige inden, var gået ind for at følge mig på Instagram.
Jeg bliver irriteret, og taler med min kæreste om det, og vi bliver enige om, at det var en lidt kejtet adfærd.

Nogle uger senere, unfollower hun mig på Instagram. Det reagerede min kæreste på, og spurgte hende ind til det, ved det næste fælles arrangement. Hun fortæller, at det har været en fejl.

Han konfronterer hende også med, at han synes, at hun havde været mærkelig den dag på baren. Hun benægtede at skulle have sagt disse ting.

Vi mødtes til en kop kaffe.

Min kæreste forslår, at hende og jeg mødes til en kop kaffe og taler misforståelsen igennem.
Det vil jeg gerne, så vi mødes.

 

Det var super hyggeligt, og hun virkede imødekommende og oprigtig.
Dog fortalte hun mig om, hvordan min kæreste gerne ville have hende igen.

Ligeledes fortæller hun mig nogle historier om ham, fra da de var i forhold, hvor han havde skrevet lidt med en anden pige imens (hvilket han tilfældigvis selv havde fortalt mig, så det vidste jeg godt).

Jeg har ikke selv spurgt ind til nogle af disse ting.
Til sidst fortæller hun mig, at der engang har gået rygter om, at min kæreste har voldtaget en anden pige. Da jeg fortæller dette til min kæreste siger han, at det ikke passer.

Han konfronterer sin eks igen, og skriver til hende, at han havde forventet, at hvis der gik den slags rygter om ham, så havde hun taget fat i ham, frem for at fortælle hans nye kæreste det. Hun holder fast i sin historie og siger, at hun har fortalt min kæreste det.
Han benægtede det hårdnakket i starten, og har været inde og søge i diverse Messenger chats for at se, om han kunne finde noget.

Nu er han begyndt at blive i tvivl, om han kan have glemt det, hvis der har gået disse rygter. Jeg siger til min kæreste, at jeg ikke vil have noget som helst med hende at gøre.
Jeg vil gerne ses med ham og hans venner, når hun ikke er der.
Det blev min kæreste ked af, og syntes ikke, at jeg kunne være det bekendt.

Derfor endte jeg kort tid efter med at tage med til en fest, hvor hun var, fordi jeg følte mig presset til det.
Jeg kom for sent til festen, fordi jeg skulle til en anden fødselsdag først, så alle var ankommet. Jeg hilser på eksen med et kram, og prøver at være venlig, men holder mig på afstand.

 

Festen blev holdt hos min kæreste, da hans roomie havde fødselsdag og havde inviteret hende. På aftenen vælger hun at tage noget af mit tøj og gemme det i en sofahynde.

 

Jeg er utryg og får angstanfald.

Da hun skal hjem, vælger hun at sige farvel, til sin veninde, som står lige ved siden af mig.
Derefter vender hun sig bare om og går sin vej uden at sige farvel til mig – på trods af, at jeg lige havde tilbudt at hendes veninde og jeg kunne følge hende ned til metroen, så hun ikke selv skulle gå om natten. (Det skal ingen ligegyldigt, hvor lidt jeg kan lide dem.)

Dette udløste en konflikt mellem min kæreste og jeg, fordi jeg blev frustreret over, at en der er sådan, over for os/mig, bliver inviteret ind i hans hjem. Tilmed er han flink ved hende, og dansede med hende til festen (det er så fint, at han danser med veninder), men jeg føler at det sender et signal om, at de ting hun gør er okay, og at det vil han gerne finde sig i.

Efter flere dages skænderi landede vi på at vi begge tager afstand til hende i en periode. Nu er situatinen den, at min kæreste skal holde nytår med sin vennegruppe, hvor hun jo så også skal være med… min kærestes venner er bekendte med situationen, men hun er jo også deres veninde. Jeg kan slet ikke rumme det, og min tolerancetærskel bliver lavere og lavere.

Jeg er super utryg ved hende, og jeg synes hun er uforskammet, og det er ikke en person, jeg ønsker at have i mit liv. Jeg har haft to nætter med angstanfald efter den seneste fest. Jeg kan næsten ikke se andre udveje end at slutte forholdet.

Har du nogle forslag?

Hilsen “Mig”

 


 

Kære Dig.

Mange tak for dit spørgsmål til min brevkasse.

Jeg har indtalt mit svar til dig i en lydfil.

Klik lige her nedenfor og hør mine forslag til dig.

 

 

Se her “Mig`s” feedback på mit svar:

Her er hendes feedback på lydfilen:

Tusinde tusinde tusinde tak.

Virkelig dejligt med en lydfil. Jeg tænker, at jeg vil afspille den for min kæreste også.
Det første du forslår med at “være den store”, har han nemlig også forslået. Hvilket jeg synes, at jeg har forsøgt at bruge kræfter på.

Dog gav det virkelig mening for mig, da du sagde, at jeg ikke behøver, at være en del af dramaet. Jeg følte lige et øjeblik, at jeg kunne sænke skuldrene.

Jeg er også glad for, at du siger, at jeg godt kan melde fra til nogle arrangementer, for ikke at sælge min sjæl.

Det har jeg nemlig gjort, af dårlig samvittighed.
Tak🙏 det var virkelig brugbart.

KH Mig

 


Kære du.

Har du også noget du går og tumler med?

Så skriv endelig til mig, se her dine muligheder.

 

Kærlig hilsen

Ninna

Ninnas brevkasse

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *